Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak kabeye gitmek

Rüyada uçarak kabeye gitmek

Rüyada uçarak kabeye gitmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, bol kazanç elde edileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçarak kabeye gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada uçarak kabeye gitmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak gitmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulur.

Rüyada uçarak camiye gitmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, dertleri biteceğine inanılır.

Rüyada uçarak cennete gitmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yenileneceğine ve can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak bir yere gitmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere uçarak gitmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada kabeye gitmek için ağlamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kurulu düzenin bozulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments