Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uçan böcek görmek

Rüyada siyah uçan böcek görmek

Rüyada siyah uçan böcek görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah uçan böcek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada siyah uçan böcek görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada uçan bir böcek görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada böcek uçtuğunu görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamam böceğinin uçtuğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada evde uçan böcek görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uçan böcek sürüsü görmek kazancın katlanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, elinin darda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük uçan böcek görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Rüyada kara uçan böcek görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments