Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik satın almak

Rüyada keklik satın almak

Rüyada keklik satın almak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada keklik satın almak gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Rüyada keklik satın almak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada keklik kesmek dik durmaya çalışacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste keklik görmek geçim kaygısı duymayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada güzel keklik görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet eder.

Rüyada keklik sesi duymak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik beslemek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik eti görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments