Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan güvercin görmek

Rüyada uçan güvercin görmek

Rüyada uçan güvercin görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan güvercin gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ümitsizliğe alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin uçurmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada güvercini uçurmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazancının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada uçamayan güvercin görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments