Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin uçurduğunu görmek

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada güvercin uçurduğunu gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Rüyada uçamayan güvercin görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, bol bol moral depolanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada uçan güvercinler görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada uçan güvercin yakalamak sorunların bu sayede aşılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yokluğa düşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Rüyada uçan güvercin görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada güvercini uçurmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments