Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin uçtuğunu görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine inanılır.

Rüyada uçamayan güvercin görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada uçan güvercin yakalamak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments