Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan gelin görmek

Rüyada uçan gelin görmek

Rüyada uçan gelin görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan gelin gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada uçan gelin görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, malının ve parasının çoğalacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada gelinle tartışmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta gelin görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işarettir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada hala gelini görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada gelin evine gitmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments