Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin fotoğrafı görmek

Rüyada gelin fotoğrafı görmek

Rüyada gelin fotoğrafı görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, huzurunun bozulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafta gelin görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kazancınızın artacağına işarettir.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, adını kirleteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin fotoğrafını görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments