Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta gelin görmek

Rüyada mezarlıkta gelin görmek

Rüyada mezarlıkta gelin görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, düzenin bozulacağına, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta gelin gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada mezarlıkta gelin görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işarettir.

Rüyada gelin mezarı görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşan gelin görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabada gelin görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Rüyada gelini ölmüş görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin olmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada geline bilezik takmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada camide gelin görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments