Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina yakalamak

Rüyada balina yakalamak

Rüyada balina yakalamak iyi geçiminin devam edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balina yakalamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Rüyada balina yakalamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık balina görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balinanın ısırdığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada balina öpmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada balina taşımak ruhunun şifa bulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzen balina görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balina yunus görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada ölü balina görmek iş yeri sahibi olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments