Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir balina görmek

Rüyada büyük bir balina görmek

Rüyada büyük bir balina görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir balina gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük bir balina görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada büyük siyah balina görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulur.

Rüyada büyük beyaz balina görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada çok büyük balina görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret eder.

Rüyada büyük balina görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada balina kesmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada balina yakalamak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balinayla konuşmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments