Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina sesi duymak

Rüyada balina sesi duymak

Rüyada balina sesi duymak ekmeğinin bereketleneceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret eder.

Rüyada balina sesi duymak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Rüyada balina sesi duymak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sur sesini duymak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin sesini duymak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret eder.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek eşit davranılacağına, mal sahibi olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına tabir olunur.

Rüyada örümcek sesi duymak sorunların yakın zaman içinde artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada gitar sesi duymak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kendisini işine vereceğine, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada kapı zili sesi duymak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments