Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina dişi görmek

Rüyada balina dişi görmek

Rüyada balina dişi görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yüküne ortak olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, itibarını zedeleyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balina dişi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Rüyada balina dişi görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz balina sevmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine alamet eder.

Rüyada denizde balina görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, mal mülk edineceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan balina görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balinaya dokunmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada balinayı yüzerken görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı balina görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, dolayısıyla geleceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balinayla yüzmek bunu şeref sayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuana

Rüyada ayağımın balinanın dişine deydiğini hissettim