Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı uçan at görmek

Rüyada kırmızı uçan at görmek

Rüyada kırmızı uçan at görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, onlara hayrının dokunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uçan at gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada kırmızı uçan at görmek kredi çekileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine inanılır.

Rüyada atların uçtuğunu görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz uçan at görmek her zaman çok başarılı olacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz at görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ağız tadının bozulmayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı uçan at görmek malının ve parasının ziyan olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uçan at görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada havada uçan at görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Rüyada uçan atlar görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments