Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan inmek

Rüyada uçaktan inmek

Rüyada uçaktan inmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada uçaktan inmek gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada uçaktan inmek büyük başarılar elde edeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ele geçen parada artış olacağına delalet eder.

Rüyada uçakla yere inmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalet eder.

Rüyada uçakla denize inmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada uçakla inmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağıya inmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada denizin dibine inmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya binmek ve inmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine alamet eder.

Rüyada balkondan iple inmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments