Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla inmek

Rüyada uçakla inmek

Rüyada uçakla inmek geçiminin kolaylaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla inmek gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada uçakla yere inmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işarettir.

Rüyada uçaktan inmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla denize inmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Rüyada uçakla inmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, moralinin yerine geleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada merdivene çıkıp inmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sağlığından olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına inanılır.

Rüyada iple kuyuya inmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaya binmek ve inmek yıkılacağına, üzüleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden inmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, insanların alım gücünün azalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments