Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakta yemek yemek

Rüyada uçakta yemek yemek

Rüyada uçakta yemek yemek büyük bir projenin başına geçileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakta yemek yemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Rüyada uçakta yemek yemek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada küçük uçak görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış uçağa binmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak parçalandığını görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçağa binmek istemek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan inmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağa binmek uçmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, zararlarını telafi edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments