Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağa binmek istemek

Rüyada uçağa binmek istemek

Rüyada uçağa binmek istemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağa binmek istemek gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada uçağa binmek istemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece uçağa binmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine tabir olunur.

Rüyada uçağa binmek kaçırmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz uçağa binmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle uçağa binmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada ilk kez uçağa binmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Rüyada uçağa binmek onu dinleyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri uçağa binmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments