Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı kurtarmak

Rüyada babayı kurtarmak

Rüyada babayı kurtarmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, işlerinin hemen hallolacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada babayı kurtarmak gördüyseniz:

  • Doğru bilgilendirilmeniz durumunda kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada babayı kurtarmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada anne babayı kurtarmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, ev taşımaya, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada babasını kurtarmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada düşerken kurtarmak lükse ve konfora kavuşacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ateşten birini kurtarmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak özlem gidereceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments