Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı kurtarmak

Rüyada anne babayı kurtarmak

Rüyada anne babayı kurtarmak çok para kazanılacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada anne babayı kurtarmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Rüyada anne babayı kurtarmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada babayı kurtarmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını kurtarmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada annesini kurtarmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına delalet eder.

Rüyada annesini ölümden kurtarmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, malvarlığının çok daha artacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin hayatını kurtarmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, deşarj olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments