Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediyi kurtarmak

Rüyada yavru kediyi kurtarmak

Rüyada yavru kediyi kurtarmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusu kurtarmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, gönül kapılarını açacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kediyi kurtarmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi kurtarmak dertlerinden kurtulacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek yavrusunu kurtarmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpeği kurtarmak onlardan hayırsızlık göreceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, içinin de rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu kurtarmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, büyük başarılar kazanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments