Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iniş yapan uçak görmek

Rüyada iniş yapan uçak görmek

Rüyada iniş yapan uçak görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iniş yapan uçak gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada iniş yapan uçak görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada uçağın inişini görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada inişe geçen uçak görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada uçakla iniş yapmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada iniş aşağı koşmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdi ini görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş inip çıkmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments