Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın inişini görmek

Rüyada uçağın inişini görmek

Rüyada uçağın inişini görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada uçağın inişini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada iniş yapan uçak görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçakla iniş yapmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada uçağın inişini görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, helal kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada inişe geçen uçak görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işaret eder.

Rüyada attan inip eşeğe binmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iniş inmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşekten inip ata binmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments