Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdi ini görmek

Rüyada sevdi ini görmek

Rüyada sevdi ini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yeni bir ortama gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada sevdi ini gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Rüyada sevdi ini görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada inişe geçen uçak görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada attan inip eşeğe binmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalettir.

Rüyada otobüse inip binmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, daha güçlü hale geleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak görgülü ve kültürlü olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Rüyada inişli çıkışlı yol görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıkmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments