Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak saatini kaçırmak

Rüyada uçak saatini kaçırmak

Rüyada uçak saatini kaçırmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iyi geçineceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Rüyada uçak saatini kaçırmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, şansın kapanacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınav saatini kaçırmak üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saatin kaç olduğunu söylemek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments