Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs saatini kaçırmak

Rüyada otobüs saatini kaçırmak

Rüyada otobüs saatini kaçırmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak maddi olarak zarar edeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına inanılır.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, isteklerini yerine geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada otobüsü kaçırdığını görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırmak görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada bineceği otobüsü kaçırmak maddi kriz yaşanacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, dinde bilginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüse kaçırmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yüzünün her daim güleceğine, onların önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments