Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün saatini kaçırmak

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs kaçırmak görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazancının her geçen gün artacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsü kaçırmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada bineceği otobüsü kaçırmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Rüyada yolcu otobüsünü kaçırmak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs kaçırdığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada otobüsün kaçtığını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments