Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın saatini kaçırmak

Rüyada uçağın saatini kaçırmak

Rüyada uçağın saatini kaçırmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada uçak saatini kaçırmak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada saatin kaç olduğunu söylemek yeni kapılar açılacağına, rahatlığa erileceğine, bol rızık sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada sınav saatini kaçırmak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak ev sahibi olacağına, yardımının olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments