Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatin kaç olduğunu sormak

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, ağız tadının yerine geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, talihinizin artacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Rüyada saat sormak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada saati sormak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hocaya soru sormak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet eder.

Rüyada çok soru sormak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yaptığı işte sivrileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada imama soru sormak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine adres sormak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine hesap sormak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments