Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav saatini kaçırmak

Rüyada sınav saatini kaçırmak

Rüyada sınav saatini kaçırmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işinde yükseleceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada sınav saatini kaçırmak gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Rüyada sınav saatini kaçırmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, fırsatların elden kaçacağına, çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada sınav kaçırmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret eder.

Rüyada sınavı kaçırdığını görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada önemli bir sınavı kaçırmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işarettir.

Rüyada sınavı kaçırmak görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavı kaçırmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments