Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkların parçalandığını görmek

Rüyada balıkların parçalandığını görmek

Rüyada balıkların parçalandığını görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balıkların parçalandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada balığın parçalandığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada balıkların parçalandığını görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kayaların parçalandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parçalanan insan görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kağıt parçaları görmek şeref ve haysiyetin artacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün parçalanmasını görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının parçalandığını görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parçalandığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments