Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatin parçalandığını görmek

Rüyada saatin parçalandığını görmek

Rüyada saatin parçalandığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada saatin parçalandığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Rüyada saatin parçalandığını görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabun parçaları görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalet eder.

Rüyada telefonun parçalandığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına yorulur.

Rüyada insanların parçalandığını görmek yalan söylemeyeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı parçalanması görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et parçası görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından et parçası çıktığını görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yeni bir sayfa açacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments