Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak çarptığını görmek

Rüyada uçak çarptığını görmek

Rüyada uçak çarptığını görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, o masumların bedduasını alacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada uçak çarptığını gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Rüyada uçak çarptığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın eve çarptığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada annesine araba çarptığını görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine araba çarptığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan çarptığını görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments