Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın eve çarptığını görmek

Rüyada uçağın eve çarptığını görmek

Rüyada uçağın eve çarptığını görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, insanlarla uyumunun artacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada uçağın eve çarptığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada uçağın eve çarptığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işarettir.

Rüyada uçağın binaya çarptığını görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada uçak çarptığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada araba çarparken kurtulmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan çarptığını görmek iyi geçim halinde kalacağına, olumsuz haberler alacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments