Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek

Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek

Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının araba çarptığını gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Rüyada arkadaşına araba çarptığını görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğa araba çarptığını görmek elinin darlaşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada oğluna araba çarptığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments