Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine araba çarptığını görmek

Rüyada birisine araba çarptığını görmek

Rüyada birisine araba çarptığını görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada birisine araba çarptığını gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba çarparken kurtulmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine yorulur.

Rüyada kardeşine araba çarptığını görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun araba çarptığını görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına araba çarptığını görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının araba çarptığını görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini araba çarptığını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada anneme araba çarptığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments