Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işarettir.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada bakireliği bozulmak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bakire olmadığını görmek hayatının daha kolay olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin bakire olmadığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, patron koltuğunda oturacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işarettir.

Rüyada bakire olduğunu görmek yakın akrabadan gelecek habere, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakire kanı görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakire birini hamile görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, işlerinin rast gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments