Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane yüzük takmak

Rüyada üç tane yüzük takmak

Rüyada üç tane yüzük takmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, geçimin kolaylaşacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Rüyada üç tane yüzük takmak gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada iki tane yüzük takmak rahat bir nefes alınacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işaret eder.

Rüyada üç tane yüzük takmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak parasının azalacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane alyans takmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eline büyük paralar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane bilezik takmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments