Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane altın bilezik takmak

Rüyada iki tane altın bilezik takmak

Rüyada iki tane altın bilezik takmak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, yardımda bulunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, rızkından ve gelirinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, helal rızka sahip olunacağına işarettir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret eder.

Rüyada iki tane bilezik takmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların takdirini kazanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek aç kalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak şansının kendinden yana olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments