Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane alyans takmak

Rüyada iki tane alyans takmak

Rüyada iki tane alyans takmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane alyans takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada iki tane alyans takmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane altın alyans görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalettir.

Rüyada iki tane alyans yüzük görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, oldukça büyük başarılara yorulmaktadır.

Rüyada iki tane alyans görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada alyans takmak nişanlanmak doğru iş ortaklığı yapacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada tek taş alyans takmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağa alyans takmak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada geniş alyans takmak aradaki buzların eritileceğine, adının yayılacağına, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments