Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane altın yüzük takmak

Rüyada iki tane altın yüzük takmak

Rüyada iki tane altın yüzük takmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane yüzük takmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üç tane yüzük takmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak rahat nefes almaya başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane altın yüzük görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada iki tane altın yüzük görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments