Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört tane altın bilezik takmak

Rüyada dört tane altın bilezik takmak

Rüyada dört tane altın bilezik takmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, yeni bir yola gireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sonunda mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane bilezik takmak hayallerinin söneceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işarettir.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments