Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini iki tane görmek

Rüyada birini iki tane görmek

Rüyada birini iki tane görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada birini iki tane gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Rüyada iki tane gelinlik görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna tabir olunur.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane kabe görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, huzur ve mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada bir tane bit görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri taneli üzüm görmek ekmeğinin artacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Rüyada iki tane tavşan görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada iki tane uçak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tane portakal görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments