Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane bit görmek

Rüyada iki tane bit görmek

Rüyada iki tane bit görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane bit gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada bir tane bit görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, insanlarla uyumunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane bit görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalettir.

Rüyada arpa tanesi görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birkaç tane ölü görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına alamet eder.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tane mısır görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane türbe görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments