Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beş katlı ev görmek

Rüyada beş katlı ev görmek

Rüyada beş katlı ev görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, helal rızka kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beş katlı ev gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına inanılır.

Rüyada katlı ev görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı ev görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada iki katlı ev yapmak sevdiklerine kavuşacağına, bir araya geleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada alt katta ev görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada iki katlı ev görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatından razı geleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç katlı ev yapmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada iki katlı ev yaptırmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments