Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı beyaz ev görmek

Rüyada iki katlı beyaz ev görmek

Rüyada iki katlı beyaz ev görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini ona adayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ev taşımaya, çok rahat bir hayat yaşayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada iki katlı beyaz ev gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada iki katlı beyaz ev görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı ev yapmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç katlı ev yapmak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada çok katlı güzel ev görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Rüyada iki katlı yeni ev görmek hayatının kolaylaşacağına, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada yüksek katta ev almak yeni çalışmalar ortaya konacağına, sıkıntı yükleneceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kat kat ev görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, hayırlı bir karar verileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada üç katlı ev görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments