Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç harflinin sesini duymak

Rüyada üç harflinin sesini duymak

Rüyada üç harflinin sesini duymak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç harflinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada üç harflinin sesini duymak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet etmektedir.

Rüyada üç harflilerin sesini duymak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına yorulur.

Rüyada uzaktan davul sesi duymak farklı sosyal ortamlara gireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehennemden ses duymak yeni bir eve sahip olunacağına, umutların biteceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş baba sesi duymak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş dedenin sesini duymak sevilen ve sayılan biri olunacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin sesi duymak elinin darlıktan kurtulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada kocanın sesini duymak rakiplerini yeneceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments