Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın sesini duymak

Rüyada kocanın sesini duymak

Rüyada kocanın sesini duymak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, heveslerinin biteceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada kocasının sesini duymak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın sesini duymak atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Rüyada bilinmeyen ses duymak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada rüzgar sesi duymak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada balina sesi duymak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kabede ezan sesi duymak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sabit geliri olacağına inanılır.

Rüyada sadece ses duymak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments