Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç harflilerin sesini duymak

Rüyada üç harflilerin sesini duymak

Rüyada üç harflilerin sesini duymak rahata kavuşmaya, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada üç harflilerin sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Rüyada üç harflinin sesini duymak ferah düzeyinin yükseleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç harflilerin sesini duymak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın sesi duymak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, belalara denk gelmeyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sesini duymak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi sesi duymak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta ses duymak anne baba dualarının alınacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Rüyada resulullahın sesini duymak çok bereketli zamanlar geçireceğine, işlerinin artacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nal sesi duymak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments