Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle uğraşmak

Rüyada birisiyle uğraşmak

Rüyada birisiyle uğraşmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yakında hedefine ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada pislikle uğraşmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada inşaatla uğraşmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada arılarla uğraşmak yapılan işte yalnız kalınacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bahçeyle uğraşmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada böceklerle uğraşmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada arıyla uğraşmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada örümcekle uğraşmak sağlık problemleri yaşamayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments